Wednesday, November 20, 2013

BBPLUS COLLAGEN

BB Plus Collagen???? Apa Tuh??  Rata- rata hari nih semua orang nak SIHAT dan CANTIK kan?? Haa..nih Bunny nak share satu produk BEST, SENANG, CEPAT dan yang penting BERKESAN! Apa? Inilah..BBPLUS COLLAGEN!! Pernah dengar x?? KAlau belum pernah dengar, meh Bunny story kat uoolss..TAPI ada yang tanya Bunny, "Apa beza BB PLUS COLLAGEN nih ddengan produk COLLAGEn lain?? Jom Bunny explain ONE by ONE ok??

Mengapa memilih BB Plus?
Kalau lovelies semua nak tahu, BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kenapa mesti kolagen ikan?? Sebab Kolagen ikan ni dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.

So, Bagaimana BB Plus Bertindak?
Mod tiga tindakan:
1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
                         rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Kena minum banyak mana? Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.

Khasiatnya??
BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.


7 Hasil Kulit Cantik
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

 tuuu diaaa...bukan 2 in 1 lagi nih..khasiatnya dah jadi 7 in 1!! tak gitu?? ehe..so kalo rasa ada lagi wonder2 apa lah agaknya BB PLUS COLLAGEN  nih boleh buat lagi..boleh terus je contact Bunny kat sini:

Facebook
NURUL HAZWANI RUSHDI

Instagram
nurulhazwanirushdi

Hp/WA
0196447972

No comments: