Wednesday, April 11, 2012

Premium Beautiful Short BraHye korang!!!! hari nih bunny nak share pasal Premium Beautiful Short Bra (PBSB) yang tengah hangat sekarang nih tau..inisiatif nye sbb ramai yang dok tanya:

"Apa ye kelebihan PBSB nih??"
"Sama x PBSB dengan PB Long Bra??"
"Pregnant woman leyh pakai x?"
Ibu yang tgh breastfeed baby pon bleyh pakai??"

Nak menjawabnya, Jom tengok apa yang best kat PBSB nih:-
  • Haaa...3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik PBSB nih dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya di kedudukan yang betul.(sesuaila especially ibu2 yang bf dan lepas bersalin..seriously,mmg jatuh especially yang dh stop bf..huhu)
  • Mcm Long Bra jgk, PBSB diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian daripada bidang ergonomi. Ia Menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolism, meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara. Juga, penggunaan haba yang baik dikawasan payudara boleyh menggalakkan penghasilan susu.
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menegak dan mengukuhkan kedudukan  payudara.
  • Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.
  • Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pulak dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.
  • Bentuk “U” yang direka pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian. (kan seboleyhnya 8jam sehari mcm PB..ehe)
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.
  • Pad dada yang direka khas dapat membentuk payu dara yang lebih mempesona.
  • Reka bentuk yang elegan menonjolkan keunggulan produk.
 Waaahhhh...best kn??? Terjawab dah soklan2 sumer???See..patotlah PBSB sekarang laku sgt!!! Kalau dulu, wanita2 yang pakai PB masa xpregnant,akan melopong jek tinggal PB bila tgh pregnant kn?? sekarang xlagi,ape kata gantikan maternity bra korg sume tuh dgn PBSB..bezanya??? xbanyak pon bezanya,cuma PBSB nih waranti seumur hidup je, kalo rosak leyh baiki FREE je, pastu plak satu2 nya short bra yang ada INFRARED..huhuhu..so, dapatkan PBSB skrg sementara rebate still ON sampai penghujung bln nih!!! 

               
HARGA?? contact BUNNY 019 644 7972 or PM kt FB-NURUL HAZWANI RUSHDI untuk harga PROMOSI yang terBEST!! Yaaayyyy!!

~Free Product and Business Consultation Provided~

No comments: