Friday, November 18, 2011

Boleh ke tidak???

haa..boleh ke tidak??? ehehe..ramai jugak la yg tanya bunny...


"kalau saya bersalin caesar leh x saya pakai PB?"
 *
 *
 *
 *
Jawapannye??? Boleh sangat2..ehehe..


Sebabnya Corset Premium Beautiful nih dilengkapi sistem 3 level cangkuk yang kemas dan boleh dilaras mengikut keselesaan ibu..n sama skali xkan ada probs utk ibu2 yg bersalin secara pembedahan..=)

Bile sesuai dipakai?? haa..kalo mengikut testimoni-testimoni ibu2 yang dh pakai pb nih,katanya selepas 2 minggu pembedahan pon dh boleh pakai sbbnye FIR (Far Infrared Rays) yang disulam dlm PB nih boleh membantu mempercepatkan penyembuhan luka,mengecutkan rahim dan yang paling penting mengurangkan perut buncit!
Bunny paham kerisauan ibu2 yg bersalin CAESAR nih sbb ramai yg xboleh berbekung masa pantang dan ada yang mengadu kat bunny,even dh habes pantang,perut still DEGIL nak turun pastu perut rasa xselesa sangat! *Mau nye x, segala isi perut sume diusik..isk..*

So..pada ibu2 yang bersalin Caesar or yg bersalin biase,yg maseh risau..leh PM bunny or msg bunny untuk free consulatation k? bunny akan share testimonial bunny n kwn2 yang pakai PB lepas bersalin n cmner kami dptkan berat kami sebelum bersalin..=)

Simply Healthy-licious with PREMIUM BEAUTIFUL

Bunny: 019 644 7972
No comments: