Tuesday, March 3, 2009

New Bride and Groom



Selamat Pengantin Baru

buat

Muhd Khairul Haffizi & Norhayati

huhu..i was crying by the time i kiss my bro dat day...(emo..ehe)..Sdey bile my only older bro dh get married sbb slame ni,kalo blk kg, aku ngn dia je dlm keta..dia skt pinggang ke,skt kaki ke,skt blkg ke..aku la yg tolong urut..ehe..

kalo nk g shopping ke ape ke time blk kg,aku jelah tukang ikut..but..time has changed a lot..

Now, he got someone to look after him...i am glad that at last he found someone that he loved..

Anyway,aku harap perkahwinan ini kekal hingga ke akhir hayat n hope they can cope with the new life..(pesanan buat kakak ipar ku..sbr jelah kalo kanda aku tuh marah2..dia mmg fussy and pongoh cket..ehehe)

haa...cpt ckt wat bby..aku xsbr nk ada anak sedara nih..kui3...

Adui..abg dh kawen..adik??? Bak kata abah, "Pasni Teh plak"..huhu

Jauh lagi tu bah...kalo ikutkan ht, mmg nk sgtla cpt2 (amboih..gatal noo...) hahaha

Tapi...biar masa yg tentukan..ehehe...yg 'di sana' xleh langkah bendul..(kne tggu giliran ek Kakna??..ehehe)

p/s: Ingat sng ke nk kawen???? =p



3 comments:

Ismafardi Ismail said...

no komen..lalalalala...

ehh..gmbr ai pon ade..=p

~ilyanie_usyuk~ said...

erk sape baju belang2 tuh?
hik3

chumel jek abgnyer,macam adeknya jugak hehe

Nurul Rushdi said...

ilyanie- haa..bju belang2 tuh cameraman abah sy tau..huhu..tu senyum paksa tuh..pnt naek perahu n lepas laku hr tuh..kekeke

wah..puji-pujian ini yg wat diriku lemah..ahaks..tq2 *blushing*