Sunday, September 21, 2008

Aku xpaham...

Hmm..msti korg tertnya2 ape kebendanye yg aku xphm tuh..huhu..nk th???? psl pompuan la..cehh,ckp mcm aku org laki lak!!! hahaha..act, sbg seorg pompuan pon, aku sndr xphm nape org pompuan ni suka majuk..sensitif sgt...bahkan, kalo sorg pompuan tu xsensitif n xmajuk, bosan lak laki tu..mana xnyer,xmencbr lak awek dia tuh...kalo xcemburu, kata xsyg plak..isk3..aku xphm...haa..ada lg, kalo pompuan tu xsensitif mcm pompuan yg spttnye,ada plak yg kompius...'awek kah awek aku ni???? '...lg skali aku xphm..so,jwpnnye ada pd dr masing2...pd aku,seorg pompuan tu dh azalinya manja dan suka majuk...ada perkara yg kdg2 org xphm,tp kalo korg rajin menyelami...korg akan phm..mcm aku gak,nmpknye aku kene menyelami dr aku sndr supaya ble ada yg bertnya,aku ada jwpn utk persoalan tuh...nk th lebih lanjut?? hurmm..bak kata nabil...'lu pikir la sndr!!!'
adios

4 comments:

ruzzlan2312 said...

Dua perkara - 1. hormone didalam badan dan 2. kata kata yang keluar akibat dari fikirkan tadi, dari brain kita ni lah, macam yang ditulis dalam blog ni.

Jadi kata kata boleh apa saja
tetapi hormone berbeza beza pada setiap satu kita ni.
Jadi lah macam macam perangai, tabiat ...

Ada lagi satu - nak seragamkan, itu yang susah tapi bilangan nya segelintir saja, tak ramai.
Bila dapat diseragamkan - itu pulak "people change" seperti pada post awal.

Nurul Rushdi said...

hurmm....ada btulnye kata2 tuan yg di atas ni..

well...people change! n..

there are different people with different perangai in dis world..

kembar seiras pn xsame prangai..

ni plak kte yg berbeza..ye x??

=)

Ismafardi Ismail said...

isk...so not my jiwa..i cannot bincang ini smua la...ahhaha..so xde feeling..=p

Nurul Rushdi said...

Thanks for dropping by anyway..=]